Fujifilm Streetlife & Taste of Japan party

Když mi Romča z Fujifilmu napsala, jestli bych jí neposlal dvě streetový fotky, že chystá velkej event spojenej s výstavou fuji fotografů, málem jsem si ucvrnk radostí to textilu! Záhy mě ale polil studenej pot! Tou dobou jsem si válel šunky na Sri Lance a došlo mi, že s velkou pravděpodobností mám všechny potřebný fotky na záložnim disku v ČR a ne v laptopu, kterej jsem měl sebou.

No nezbejvalo nic jinýho, než to zjistit. Otvírám víko, spouštim laptop a zjišťuju, že jednu z fotek tam mám (druhou jsem vyfotil později na Sri Lance). Skvělý, říkám si. Zejtra fotku zpracuju a pošlu. 

Je další den a tak po surfovačce beru kompa, zapínám a nic... prostě se rozhod, že nasaje vzdušnou vlhkost a umře. Co teď sakra? Na rady zkušenějších kupuju kilo rýže a dávám počítač na pár dní do rýžové lázně. Po několika dnech ho pouštím a... funguje! Jo!

Jsem zpět v ČR. Je 8.Března a s Adélkou jdem na tolik očekávanej event! Vzhledem k mojí smrtelně závažný rýmičce se nezdržujem moc dlouho. Pózuju Adince s mejma fotkama, který jsou luxusně vytištěný (díky Romče!!), dáváme sushi, fotim dění na workshopech, přehlídku, zkouším XPro-2 (uaaaaa, luxus!!) a pak už valíme dom.