New Street Adventure

Když mi napsal Ondra Roček (jojo, přesně ten, kterej má pod palcem skvělý northern soulový večírky Prague Allnighters), jestli bych nenafotil další z řady koncertů, kterou pořádají v pražským klubu Buben, měl jsem plán na úterní večer jasnej!! :) A tak se můžete mrknout, jak to vypadalo, když Buben… chcete vědět víc?

Surfskaty na Stalinu

Když mi z Freeride.cz nabídli, jestli bych pro ně nenafotil session v rámci testování novejch Surfskatů na legendárním "Stalinovi", neváhal jsem ani minutu! Počasí vyšlo naprosto perfektně a bylo to uplně skvělý odpoledne!! Jelikož článek ještě není online (měl by být tuhle neděli), budete si muset… chcete vědět víc?

Focení s Luckou

Nedávno mě oslovila kamarádka Lucka, že by potřebovala pár fotek k rozhovoru o ní a její cestovní agentuře Čambitour do ByzMagu a iListu. Zadání bylo poměrně jasný, pár víceméně klasickejch business portrétů a pak i pár portrétů přirozených. Byla to sranda a i přes to, že počasí uplně nevyšlo (tak,… chcete vědět víc?

Baroness

Hele, je vidět, že jsem šel do sebe, ne?:) Další koncert - další fotky. Tentokrát Closet Disco Queen a BARONESS!!! v Lucerna Music Baru. Tenhle podnik mám na focení fakt rád! Je tam obrovská variabilita odkud se dá fotit, světla bejvaj taky parádní a zvuk skvělej. Jak jinak, tuhle akci jsem fotil… chcete vědět víc?

Sick Of It All

Jo, jasně! Máte pravdu! Nějak jsem se do toho "blogování" ještě nestih vložit a tak to tady není uplně aktivní. Ale zkoušim na tom pracovat! Fakt!:) Abyste neřekli, tady máte krátkou galerku ze skvělýho koncertu, kterej jsem nedávno fotil pro Fullmoon magazine! O co šlo? New Yorská Hardcore legenda… chcete vědět víc?

Fujifilm Streetlife & Taste of Japan party

Když mi Romča z Fujifilmu napsala, jestli bych jí neposlal dvě streetový fotky, že chystá velkej event spojenej s výstavou fuji fotografů, málem jsem si ucvrnk radostí to textilu! Záhy mě ale polil studenej pot! Tou dobou jsem si válel šunky na Sri Lance a došlo mi, že s velkou pravděpodobností mám… chcete vědět víc?

Excelent Soldiers 2016

Jo, byl to dost velkej šok. Vrátit se po měsíci surfování na Sri Lance, kde oceán měl 28°C a vzduch ještě o něco víc. Ani jsem si nestih zvyknout na to hnusný počasí, který nás v Čechách přivítalo a už jsem si balil foťáky a tašku směrem Deštné v Orlických Horách, kde mě čekalo focení Excelent… chcete vědět víc?

« Předchozí 1 2 3 Následující »