Svatba Andrea a Jirka

Svatbu Andrey a Jirky jsem fotil zhruba před dvěma týdny. Bylo to hrozně fajn, i když pro mě maličko netradiční. Většinou jsem totiž zvyklý dokumentovat celý svatební den od brzského rána až do pozdní noci. Přání Andrey a Jirky bylo takové, abychom nafotili hlavně svatební portréty a pak samotný… chcete vědět víc?

Je libo rodinné focení?:)

S Fikim, Luckou a jejich Kryštůfkem jsem už jednou před nějakým časem fotil. Kryštůfek od tý doby vyrost jak z vody a tak nastal čas na další photo session!:) No, byl to boj, než jsme se časově sladili a pak nám focení málem překazila bouřka, nicméně vše klaplo a pár výsledných fotek si teď můžete… chcete vědět víc?

Svatba Karolína a Ondřej

Svatba Karolíny a Ondřeje byla přesně o tom, proč mě focení svateb tolik baví! Skvělí, milí a pohodoví lidé, krasný místo s jedinečnou atmosférou a hlavně celej svatební den žádnej stres pouze pohoda!!! Byla to prostě skvělá svatba!! Tak ještě jednou - buďte spolu šťastní Káko a Ondro! … chcete vědět víc?

Promo focení s Aničkou a Vojtou

Galerie z promo focení s mimy Aničkou a Vojtou v rámci testování fotoaparátu Fujifilm X-Pro2.  chcete vědět víc?

Majáles Ostrava s fuji X-Pro2

Doplňující galerie fotek z Ostravského Majálesu, které jsem nafotil v rámci recenze foťáku Fujifilm X-Pro2.  chcete vědět víc?

Focení s Aničkou Kukuczkovou

Galerie fotek z týdne testování foťáku Fujifilm X-Pro2. Byla to pro mě první zkušenost s tímhle parádním foťákem a focení s Aničkou bylo bezvadný a dost jsem si ho užil!  chcete vědět víc?

Fujifilm X-Pro2 recenze

Je tomu přesně měsíc, co se mi do rukou dostala horká novinka mezi bezzrcadlovejma foťákama, vlajková loď Fujifilmu, všemi opěvovaný a mnou vytoužený X-Pro2! Díky Romče Jokelový mi ho pujčili z Fuji na celej tejden na otestování a to dokonce se třemi objektivy – XF 16 f1.4, XF 35 f1.4 a novinkou XF… chcete vědět víc?

AC/DC!!!

Jedna z mejch vzpomínek na hodně ranný dětství je na moje oblíbený žlutý triko, na kterym byl nápis AC/DC Heavy Metal. Bylo mi tak 4 nebo 5 a absolutně nechápu, kde se u nás doma vzalo, kor v době ke konci "totáče". Myslim, že jsem ani neznal význam toho nápisu, jen se mi prostě líbil! Že bude… chcete vědět víc?

The Originators

Prague Allnighters crew pořádala další northern soulovej koncert v domovskym klubu Buben. Tentokrát holandksý mistry žánru The Originators. Co z toho plynulo pro mě? No samozřejmě to, že jsem si tuhle akci s foťákem v ruce nemoh nechat ujít!!!  chcete vědět víc?

Surfskaty na Stalinu no.2

Nedávno jsem se vás snažil nalákat na článek o tom, jak jsme testovali surfkaty na pražským Stalinu. Článek s mejma fotkama je konečně online a přečíst si ho můžete tady - na webu Freeride.cz .  chcete vědět víc?